/Po udhëtonte për në Spanjë dhe e zuri gjumi, kur zgjohet nuk u beson syve

Po udhëtonte për në Spanjë dhe e zuri gjumi, kur zgjohet nuk u beson syve

E pabe su esh me!Na ka ndodhur të gjithëve që ndersa udhëtojmë të na zërë gjumi pap ritm as dhe ta shohim veten tonë diku tjetër.

Por, rasti në fjalë është me të vërtetë e kstr e m.

Një i ri u nis nga Kolumbia për në Madrid të Spanjës, por ai ra në gjumë të thellë, duke u zgjuar në Ishujt Galapagos.

Por, më e forta është se ai kërkon nga linja ajrore që t’i paguajë biletën, sepse thotë se stafi ka vepruar me neg liz he ncë duke mos e zgjuar atë.

Një g jyk atë do të shihet se cila nga të dyja palët ka të drejtë.

Gjy k at ësi, sipas faqes së internetit Última Hora, i kërkoi pa d itë sit se si mund të flinte pa marrë parasysh zhurmën e ekuipazhit,

pjesën tjetër të pasagjerëve dhe madje edhe stafit të pastrimit gjatë ndaljes në avionit në Ekuador,

ku ai duhet ta kishte lënë fluturimin në Madrid në vend që të përfundonte në arkipelag.