/PoIicia e kërkon nga qieIIi dhe toka, STRESl poston seIfie nga ashensori me një dedikim për babain e Klodianit: Ne po …

PoIicia e kërkon nga qieIIi dhe toka, STRESl poston seIfie nga ashensori me një dedikim për babain e Klodianit: Ne po …

Re peri i njohur Arkimend Lushaj, në emrin e artit ndryshe St resi, i cili po kërkohet nga policia si organizator i pro testës së vr asjes së Klodian Rashës.

Edhe ditën e sotme re peri nuk i ndahet pr otestës, i cili ka me anë të një fotoje në Instagram, i cili shihet në ashensor me një ska fandër në dorë,

St resi ka publikuar edhe njëherë letrën që i dërgoi babait të Klodian Rashës, Qazimit.

Krah fotos reperi shkruan se vr asja e Klodianit, tashmë nuk i përket vetëm familjes, por gjithë shqiptarëve të cilët nuk po përdorin Klodianin,por perkundrazi, po mbrojnë të ardhmen e shqiptarëve.

https://www.instagram.com/p/CIv4UDwp6Gr/embed/captioned/?cr=1&v=13&wp=971&rd=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al&rp=%2F2020%2F12%2Fpo-licia-e-kerkon-gjithandej-prej-3-ditesh-st-resi-poston-selfie-nga-ashensori-me-nje-dedikim-per-babain-e-klodianit-ne-po%2F%3Ffbclid%3DIwAR1Xh5EwRygeNuVWBRPVldpgl7R964e08YT4UADTd84-kMydHMXci9n1iq#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1953.5999999934575%2C%22ls%22%3A822.9999999966822%2C%22le%22%3A831.6999999951804%7D