/PoIicia e Shtetit “zgjohet” nga gjumi, go.det grupin e rrezlkshëm kr.iminal në Elbasan (Emrat)

PoIicia e Shtetit “zgjohet” nga gjumi, go.det grupin e rrezlkshëm kr.iminal në Elbasan (Emrat)

Një operacion është duke u zhvilluar në qytetin e Elbasanit dhe kryeqytet nga policia e Shtetit. Sipas raportimeve bëhet fjalë për një operacion antidr.ogë, nga i cili janë shoqëruar mbi 10 persona me precedentë penaIë.

Për 5 prej të shoqëruarve ka urdhër arr.esti. M ësohen emrat e tyre.Ata janë;

Edmond Bardhi,Skender Pëllumbi,Aurel Ferra,Nushi Salla,Lavdosh Demaj

Burime nga Policia e Shtetit bëjnë me dije se arr.estimi i tyre është bërë në kuadër të një operacioni të fuqishëm për shkat.ërrimin e një grupi të strukturuar kr.iminal që vepron në disa qytete, si Tiranë, Elbasan, Fier etj.

Po kështu mësohet se është gjetur deri tani rreth 1 kg kok.ainë që e posedonin. Ndërkohë që policia dyshon dhe për ar.mëmbajtje pa leje. Arr.estimi i tyre pritet që ttë çojë në zbardhjen e disa ngjarjeve të rënda kr.iminale të ndodhur në Elbasan dhe disa qytete të tjera.