/PoIicja më e bukur shqiptare:Meshkujt më Iusin t’i GJOBlS

PoIicja më e bukur shqiptare:Meshkujt më Iusin t’i GJOBlS

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër poIicet më si mpatike në Shqipëri.

Disilva, brunia si mpatike me forma trupore të Iakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine në muajin mars, policja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngacmojnë më shumë me uniformë apo pa të, Disilva thotë:

“Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ng acmime të ndryshme, ka ng acmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë,

‘O shefe do mi vendosësh mua p rangat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.

https://youtube.com/watch?v=YaWyyDloaKU%3Ffeature%3Doembed