PoIicja më e bukur shqiptare:Meshkujt më Iusin t’i GJOBlS

0
1107

Ajo quhet Disilva Muçopata dhe është padyshim një ndër poIicet më si mpatike në Shqipëri.

Disilva, brunia si mpatike me forma trupore të Iakmuara tërheq vëmëndjen e të gjithë meshkujve kur kalon në rrugë.

Përveç profesionit dhe punës së përditshme, Disivla duket shumë e dhënë edhe pas jetës së natës dhe rrobave luksoze.

E ftuar në emisionin Top Show Magazine në muajin mars, policja shqiptare kishte dhënë disa detaje interesante rreth saj dhe punës që bën.

Duke treguar se a e ngacmojnë më shumë me uniformë apo pa të, Disilva thotë: “Tashi… pak nga të dyja, por pjesa e uniformës ka ng acmime të ndryshme, ka ng acmime të tjera, si të tipit që siç e thamë më parë, ‘O shefe do mi vendosësh mua p rangat, o shefe sa sy të bukur paske’, nga më të ndryshmet ka”.