POLlTlKË: Lulzim Basha paguan 44 mijë doIIarë në vit për arsimimin e 2 fëmijëve në Tiranë

  0
  259

  Basha ka qenë 3 herë ministër dhe një herë kryebashkiak i Tiranës, në të cilat ka patur skandaIe që nga Rruga e Kombit te çështja e detit me Greqinë apo lirimin e një kri.mineli në Elbasan për të cilin foli edhe SHBA) është se ndërkohë që Basha flet për shqiptarët dhe va rfërinë e tyre, ai vetë për fëmijët e tij shpenzon plot 44 mijë dollarë në vit për t’i arsimuar në Tiranë.

  Dy fëmijët e Lulzim Bashës studiojnë në një shkollë në periferi të Tiranës, ku viti shkollor nga klasa e parë e lart është plot 22 mijë dollarë. Të dy fëmijët e Lulzim Bashës studiojnë në këtë shkollë dhe ai paguan në vit, vetëm për arsimimin e fëmijëve plot 44 mijë dollarë, ndërkohë që qan haIIin e familjeve shqiptare.

  Por jo vetëm kaq. Po në të njëjtën shkollë ka studiuar edhe Desara Malltezi, supermbesa e Sali Berishës (vajza e madhe e Argita Berishës), duke shpenzuar qindra mijëra dollarë. Për një familje normale shqiptare ato janë shumë koIosale që duhen vite për ti mbledhur, ndërsa për Lulzim Bashën e Sali Berishën, janë hiçgjë.

  Nga burojnë gjithë këto para?

  Lulzim Basha ka qenë ministër Transportesh, ministër i Jashtëm dhe ministër i Brendshëm në qeverinë ‘Berisha’ gjatë periudhës 2005-2011, e më pas kryetar i Bashkisë Tiranë për 4 vjet.

  Mjafton kaq për të kuptuar se Lulzim Basha kërkon që nesër të protestohet për të riardhur ai në pushtet.

  Ndërsa për super mbesën e Berishës, nuk duhet shumë mund për të kuptuar nga është burimi i të ardhurave.

  Mesa duket pushteti iu ka Iezetuar Berishës e Bashës, e sot po kërkojnë të përdorin sërish shqiptarët duke i thirrur në protestë, për të ardhur sërish ata në pushtet.