POSTIMl EMOClONAL I TË RIUT, I NISUR PËR KURBET, QË PO BËHET VlRAL NË RRJETET SOClALE

0
285

Valon Aliu, një i ri kosovar, ka bërë një postim emocional, para se të nisej për gurbet.

Postimi i tij fillon me fjalët “dikur kemi hanger bukë e kryp dhe nuk kemi ikur nga Kosova”.

Shton se kohë më parë kosovarët e kanë kapur pushkën kundër okupatorit serb, ndërsa sot thotë se në vend të pushkës po i kapin valixhet.

Postimi i tij mbaron me fjalët “një Kosova pa shpresë”.

“Dikur kemi hanger bukë e kryp dhe nuk kemi ikur nga Kosova.

Kemi pas zemer ta kapim pushken e ta mbrojmë Atdheun tonë kunder okupatorit Serb.

Ndërsa sot në vend te pushkes e kapim valixhen dhe e leshojmë Atdheun tonë per nje jetë me te mirë per nje jetë te sigurt, per femijët tanë… Një KOSOVË pa shpresë….!”.