/Praρaskenat! AnaΙisti i njohur paraΙajmëron gοdίtjen e fortë që Lulzim Basha do i japë Sali Berishës

Praρaskenat! AnaΙisti i njohur paraΙajmëron gοdίtjen e fortë që Lulzim Basha do i japë Sali Berishës

Analisti Ben Andoni thotë se kreu i PD-së Lulzim Basha është përgatitur për t’u distancuar nga ish-kryeministri

Sali Berisha, pasi SHBA-ja e shpalli person “non grata” me akuzën e korrupsionit.

“Unë hyj personalisht tek ata që mendojnë se Basha është përgatitur për ta lëshuar Berisha,

madje Basha si pak njerëz në Shqipëri, ka kohë që e di këtë situatë të Berishës”, – tha ai për Euronews Albania.

Nga ana tjetër, ai thekson se kërkesa e Berishës drejtuar sekretarit Blinken për të bërë publike provat dhe faktet, që sipas tyre e implikojnë në afera

“korruptive” ngjasojnë me një betejë “gati të padukshme”, që i kalon kufijtë e politikës.