/Prag skandaIi: Pas Iargimit të Teas dhe Andit, Melisa BRAKTlS Për’puthen?!

Prag skandaIi: Pas Iargimit të Teas dhe Andit, Melisa BRAKTlS Për’puthen?!

Melisa dhe Andi janë kthyer në dy personazhet më të komentuar të Për’puthen për shkak të dyshimeve se mes të rinjve ka një lidhje romantike të fshehtë.

Ndërkohë që Tea dhe Andi janë larguar nga emisioni, Melisa ka ndërmarrë një hap të papritur.

Nuk e dimë ç’ka ndodhur, por ajo që ka rënë në sy është fakti se Melisa ka hequr papritur çdo foto apo video nga emisioni që kishte në llogarinë e saj në Instagram.

Me siguri pas bllokimit të llogarisë së Teas, Melisa është fr ikësuar se mund t’i ndodhë e njëjta gjë, ndaj ka marrë masa paraprake.

Megjithëse ishte e pranishme puntatën e sotme në emision, në llogarinë e saj s’ka asnjë postim nga “Për’puthen”.

Duhet të kujtojmë që emisioni është më regjistrim dhe jo live, kështu që me siguri do kemi të reja në ditët në vijim.