/Prej ditësh e Iarguar, vëllai kërkon NDlHMË me Iot në sy për të gjetur motrën

Prej ditësh e Iarguar, vëllai kërkon NDlHMË me Iot në sy për të gjetur motrën

Laureta Kuleta nga Komuna e Obiliqit tash e gjashtë ditë rezulton e humbur.

Babai i 19-vjeçares, Ibrahim Kuleta tha se vajza e tij ka dal nga shtëpia më datën 3 nëntor.

“Ka dal nga shtëpia rreth orës 20:00 dhe më nuk kemi pasur asnjë kontakt me të, rastin e kemi lajmëruar edhe në P ol icinë e Kosovës”, tha ai.

Luten qytetarët që kanë informata rreth Laureta Kuleta të lajmërojnë në këta numra telefoni: 043 952 965, 045 958 284