/Prej vitesh nuk dihet se ku është Bleona/ Nëna e saj bën rrëfimin rrëqèthës: Atë ditë e kanë parë disa gra duke…

Prej vitesh nuk dihet se ku është Bleona/ Nëna e saj bën rrëfimin rrëqèthës: Atë ditë e kanë parë disa gra duke…

Emisioni ’Pa Gjurmë’ ka rikthyer për të disatën herë edhe këtë të premte, historinë e zhd ukjes së Bleona Matës.

E ftuar në studio nëna Bukurie Veizi, zbulon një fakt të rëndësishëm, atë se vajza është parë nga banorët e fshatit Zapod duke u tërhequr zvarrë në rrugë.

Sipas dëshmitarëve, vajza është marrë nga dy persona të panjohur duke kaluar anën tjetër të malit, atje ku e priste një makinë me ngjyrë të zezë dhe një tjetër tip Fuoristradë e ka ndjekur nga pas.

F shehja e këtij detaji nga banorët, kur policia mbërriti në vendngjarje, mban p eng një tjetër të vërtetë të asaj dite.

Ata u tërhoqën nga kjo dë shmi, duke dhënë para unif ormave blu një tjetër variant, se vajza që qante nuk ishte Bleona, por një tjetër fëmijë i fshatit Zapod.

‘Në momentin kur u bënë disa orë, afro 5 orë kërkimi dhe dolën të gjitha ato nëna dhe gra për ta kërkuar vajzën,

më thanë se është parë një burrë me flokë të gjata dhe një djalë i ri me çantë shkolle, me triko me kapuç që e tërhiqnin vajzën zv arrë rrugës.

E hipën, një herë në një makinë të zezë dhe një grup tjetër iu vu pas, një tjetër makinë Fuoristradë, ngjyrë e bardhë. Një grua i ka dalë para, duke i thënë: ‘C’po bëni?- dhe ata kanë mbyllur derën.

Të gjithë e njihnin vajzën, e dinin dhe në momentin kur erdhi policia e fshehën menjëherë, nga f rika se do t’i merrnin në py etje.