/Prekëse/ I kërkoi një lypësi diçka për të ngrënë, ai shet biçikletën e tij por e pabesueshmja ndodh në fund (Video)

Prekëse/ I kërkoi një lypësi diçka për të ngrënë, ai shet biçikletën e tij por e pabesueshmja ndodh në fund (Video)

Një djalë donte të shikonte çfarë dhembshurie kanë lypësit ndaj bëri një video.

Djali u hoq sikur i kishte humbur portofoli dhe i kërkoi diçka për të ngrënë një lypësi.

Ky i fundit u ndie shumë keq për djalin ndaj shiti të vetmen pasuri që kishte, biçikletën e tij dhe i dha paratë djalit.

Djali u ndie shumë në faj ndaj i tregoi lypësit që kjo ishte një kamera e fshehtë pasi donte të shikonte sa do ta ndihmonte dhe në fund ai e ndihmoi lypësin duke i dhënë para për një biletë treni ku do të fillonte një jetë të re.

Ka ende njerëz të mirë në këtë botë..