syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Preket dhe fut duart Antonelës, Arjani i kthehet Mevlanit: E kuptoj që ke 6 muaj pa bërë gjë, por..

Në puntatën e sotme të “Përputhen” u transmetua takimi i Antonelës dhe Mevlanit. Dyshja nuk ishin kursyer aspak me prekjet, përqafimet apo dhe puthjet në faqe.

Në një pjesë të takimit, Mevlanit e ndihmoi Antonelën të hiqte xhupin. Ajo mbante veshur një bluzë që i ekspozonte shpinën dhe konkurrenti, me pretekstin ‘Je bërë pis’, e preku.

Opioninisti Arjan Konomi tha se prekjet ishin të tepruara dhe bëri një krahasim që shkaktoi shumë të qeshura në studio. “Si në ato trenat që shkonin dikur në plazh, që bëheshin njerëzit si sardele,

ca që iu ngjiteshin vajzave dhe iu fërkoheshin. E kuptoj që ke 6 muaj pa bërë gjë, por duro dhe pak”, i tha ai.