/Pretendon se është hoxhë, i p’uth dhe i p’rek gratë për t’u hequr MAGJlNË

Pretendon se është hoxhë, i p’uth dhe i p’rek gratë për t’u hequr MAGJlNË

Emisioni inv estig ativ “St op” ka transmetuar mbrëmjen e sotme një video ska nd al ku shfaqet një person i quajtur Fatmir Lloci i cili pretendon se është hoxhë dhe që ushtron aktivitetin në banesën e tij në Tiranë.

Fatmiri pretendon se heq magjinë, syrin, mbron nga xhin dët apo shëron pr o ble met shëndetësore.

Në videon e publikuar nga emisioni “St op” shihet se i vetëquajtur Hoxhe, duke per fit ua r nga in jo ranca e tyre i put h, i përqafon dhe i pr e k në vende in’ ti me gratë dhe vajzat që i shkojnë aty.

Madje në fund gratë marrin një nuskë në arabisht, që nuk ka lidhje fare me arabishten dhe asnjë domethënie.

Fatmir Lloçi – Ti zemër më rzit esh, a caro hesh, mirëpo ti tek leku shtrëng ohes h, se ju gjirokastritët kështu jeni.

Do vij ndonjë ditë atje dhe të më heq ësh le sht mua. T’i fryj një herë këtej unë. Pse po qesh?

Qytetarja 1- Ça, ça është se nuk të kuptova? . Fatmir Lloçi – Po, pompa. A më the po ti? Qytetarja 1 – Po! .

Fatmir Lloçi – Pompa të fryftë! E kuptove? Ta përsëris prapë unë, në daç ta shkruaj me shkrim!

Qytetarja 1- Tani e kuptova… këtë ndonjëherë, por shumë shumë pak. . Fatmir Lloçi – Si gjilpëra.

Qytetarja 1- Eeee… . Fatmir Lloçi – Unë të them, a të ther si gjilpëra? Ti më thoje po, kam gjilpërë këtu.

Qytetarja 1 – Po ashtu më dhi m bte, ja tani, kur ma bëre ti. Ehë qeshte kështu… . Fatmir Lloçi – Domethënë jo me ina te, jo me ne rva?