syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Pretendon se është hoxhë, shqiptari i ρυth dhe i ρrek gratë për t’u hequr mαgjinë

Emisioni inv estig ativ “Stop” ka transmetuar mbrëmjen e sotme një video skandal ku shfaqet një person i quajtur Fatmir Lloci

i cili pretendon se është hoxhë dhe që ushtron aktivitetin në banesën e tij në Tiranë.

Fatmiri pretendon se heq magjinë, syrin, mbron nga xhindët apo shëron proble met shëndetësore.

Në videon e publikuar nga emisioni “Stop” shihet se i vetëquajtur Hoxhe, duke per fituar

nga injoranca e tyre i puth, i përqafon dhe i prek në vende intime gratë dhe vajzat që i shkojnë aty.

Madje në fund gratë marrin një nuskë në arabisht, që nuk ka lidhje fare me arabishten dhe asnjë domethënie.

. Fatmir Lloçi – Ti zemër mërzitesh, acarohesh, mirëpo ti tek leku shtrëngohesh, se ju gjirokastritët kështu jeni.

Do vij ndonjë ditë atje dhe të më heqësh lesht mua. T’i fryj një herë këtej unë. Pse po qesh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *