/PREZANTUESES I BIE DHEMBl GJATË EDlClONIT TË LAJMEVE… AJO PRAP VAZHDON…!!

PREZANTUESES I BIE DHEMBl GJATË EDlClONIT TË LAJMEVE… AJO PRAP VAZHDON…!!

Prezantueses së lajmeve të televizionit “1+1” në Ukrainë, Marichki Padalkos, i ka rënë dhëmbi gjatë transmetimit të drejtëpërdrejtë.

Kjo situatë e pakëndshme i ka ndodhur derisa po lexonte lajmet.

Në një moment vërejti se i ra dhëmbi nga goja, por ajo u soll sikur të mos i ketë ndodhur asgjë – e kapi dhe vazhdoi me lexim të lajmeve

Megjithatë ky moment nuk i shpëtoi shumëkujt që madje e kishte filmuar këtë moment.

Nga publikimi në rrjetet sociale, Padalko është bërë sensacion në internet.

Shumica që e kanë parë videon, e kanë komplimentuar për guximin dhe profesionalizmin e treguar .

Kjo për faktin se vazhdoi me leximin e lajmeve duke mos i dhënë shumë vëmendje dhëmbit që i ra nga goja.

ddd

https://youtube.com/watch?v=NMgN27VoCKI%3Ffeature%3Doembed