Prezantuesja shqiptare gjatë emisionit s hαn me libër familje (Video)

Padyshim që çdo punë ka pjesët e mira dhe të negative.

Mirëpo, kur je në emision ‘live’, kamerat e fshehta nuk janë aq të preferuara,

pasi që çdo ‘rrëshqitje’ e fjalëve regjistrohet dhe në përmbledhje vjetore del në ‘opps’.

Njëjtë ka ndodhë edhe me prezantuesen Mirjeta Morina, në televizionin ‘Tribuna Channel’.

Asaj i është bërë një kamerë e fshehtë por kur te transmetohet storia, ajo nervozohet dhe i shan me familje ata që ia montuan këtë gjë. 

https://youtube.com/watch?v=Sp514GAJyrs%3Ffeature%3Doembed