/Prindërit nuk e Iinin të dilte natën, vajza nga Tirana iu bën veprimin TRONDlTËS…!!

Prindërit nuk e Iinin të dilte natën, vajza nga Tirana iu bën veprimin TRONDlTËS…!!

Një vajzë nga Tirana ka bërë veprimin e tme rshëm pasi prindërit nuk e linin të dilte natën për t’u argetuar me shoqerine.

Në “Aldo Morning show”, gazetarja ka treguar sot se vajza i ka vënë prindërit në gjumë me val ium që të dilte.

“Një vajzë donte të dilte në club, por familja nuk e ka lënë.

Vajza ka përgatitur darkën dhe në supë ka hedhur val ium.

Val iumi ka bërë punën e tij, familjarët kanë fjetur dhe vajza ka dalë”, tregoi gazetarja.

“Ditën tjetër mamaja u mburrej grave të lagjeve që vajza donte të dilte, por nuk e la.

Ta dinte ajo që vajzën e kishte gjithë natën jashtë”, u shpreh gazetarja e “Aldo Morning show”.