/Prindërit po e RRlHNlN se kishte grisur rrobat, 8-vjeçari BlE nga dritarja e katit të 9-të e nd.ërron je.të

Prindërit po e RRlHNlN se kishte grisur rrobat, 8-vjeçari BlE nga dritarja e katit të 9-të e nd.ërron je.të

Një djalë 8-vjeçar në Ukrainë ka r.ënë nga kati i nëntë i një ndërtese për të ‘shpëtuar’ nga prindërit që e dhu.nonin prej vitesh.

Djali, emri i të cilit thuhet të jetë Anton ndërsa mbiemri nuk është bërë publik u rrëzua dhe hu.mbi je/tën pak pasi ishte kthyer nga shkolla më 23 gusht.

Fqinjët janë shprehur se ata dëgjuan prindërit e Antonit teksa i bë.rtisnin pasi kishte gri.sur rrobat. Veç të bërtiturave ata thanë se edhe po e rr.ihnin fëmijën përpara se ai të bi.nte nga dritarja.

Zhanna, e cila jeton një kat më poshtë familjes u shpreh se kishte dëgjuar zhurma të rra.hurash pas disa çastesh qetësi ajo kishte dëgjuar edhe hapat e shpejtë të fëmijës.

Ajo shtoi:

Kaluan disa sekonda dhe pastaj u dëgjua vetëm zhurma e tr.upit të djalit që prekte tokën. Dola nga dritarja dhe pashë fëmijën në t.okë. Mora menjëherë pol.icinë dhe am.bulancën.”
Mje.kët ligjorë deklaruan më pas Anton kishte rë.në me k.okë dhe se ka nd.ërruar j/etë menjëherë.

Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania