/Prindërit zbuIojnë nje derë të vogël brenda shtëpisë së re. Prapa saj zbuIojnë një dhomë ‘Të Fshehtë’ që do të mahnisi..!!!

Prindërit zbuIojnë nje derë të vogël brenda shtëpisë së re. Prapa saj zbuIojnë një dhomë ‘Të Fshehtë’ që do të mahnisi..!!!

Kur një çift bleu shtëpinë e tyre të re në Kaliforni disa vite më parë, u befasuan tek zbuluan një derë të vogël brenda njeres nga dhomat,e cila lidhej me nje dhome tjeter te vogel.

Zbulimi i saj i kishte futur prinderit ne mendime se si ta shfrytëzonin këtë dhomë të vogël.

Pasi Sarah dhe Steve Goer hapen deren per te inspektuar,doli të ishte një hapësirë e vjetër ruajtëse që dukej e braktisur për dekada të tëra.

Edhe pse dukej e braktisur, çifti mendonte per ta perdorur më së miri këtë hapësirë të vogël.

Por ata kishin nevojë për kohë për të punuar në këtë “dhomë të fshehtë”, te cilen e kthyen në diçka emocionuese dhe befasuese. transmeton 10gjera.com.

Ndërkohë, ata menduan të vendosnin tavolinën prej druri te djalit të tyre para derës së vogël për ta mbajtur atë sekret, kështu që djali i tyre nuk do ta gjente dot nderkohe.

Pas një viti, ndërsa gjithçka në shtëpinë e tyre të re u sistemua pothuajse, ata vendosën të kryenin planin e tyre për dhomën e fshehtë.

Ata e kaluan vitin e ardhshëm duke punuar në dhomën e vogël,gjate kohes kur djali i tyre ishte në shkollë. transmeton 10gjera.com.

Steve vendosi nje dysheme të laminuar me dru, pikturoi murin me ngjyra blu të ndritshme, ngjyra me e preferuar e djalit te tyre. Sa për Sarën, ajo ishte përgjegjëse për të gjitha dekoratat. transmeton 10gjera.com.

Ajo bëri disa piktura të bukura me ngjyra ,duke shtuar ne dhome edhe disa gjera te tjera qe i bleu tek IKEA.Përveç ketyre vendosi një tavoline dhe dy karrige të vogla, një harte te madhe botërore te cilen e vendosi në mur.

Dhoma e fshehtë ishte transformuar në një hapësirë të përsosur për një 4 vjeçar.Dhe dukej mjaft komode gjithashtu.

Tani, “dhoma e fshehtë” do të bëhej një “dhomë thesari”, siç e quajti me vone i biri i tyre.Ajo ishte dhuarata me e bukur e ditelindjes se katert te djalit të tyre.

Në ditën e veçantë, çifti i tha djalit të tyre ti ndiqte ato per ne derën sekrete.Dera e fshehur më në fund u zbulua dhe djali i vogel me entuziazëm vazhdoi të eksploronte hapësirën e panjohur. transmeton 10gjera.com.Sarah postoi në internet rinovimin e mrekullueshem të dhomës së fshehtë dhe fitoi shumë vëmendje