Profesori i UBT: Është nder i madh për mua ta fus k*rin në p** tënd

  0
  415

  Biseda të turpshme të një profesori në Universitetin Bujqësor të Tiranës me një prej studenteve të tij në Instagram janë bërë publike nga faqja “Vipat e Bllokut”.
  Në mesazhin që i dërgon studentes, profesori e pyet nëse është e virgjër dhe me një “delikatesë” në të shprehur, e pyet se si e do aktin seksual.

  Vajza 18-vjeçare, duke mos ditur si të reagojë e çfarë të thotë, e pyet se si e do ai dhe profesori ia kthen “të egër”.

  Më tej ai i kërkon një foto lakuriq vajzës së re.