Lajme

Pronarët nuk janë në shtëpi, Ja çfarë bën pastruesja e vetme (VIDEO)

Pronari i kësaj shtëpie vërtetë është larguar për në punë, por pronën e tij e ka lënë në duar të “sigurta”.

Për më tepër ai ka me se të argëtohet kur të kthehet në shtëpi dhe të dëgjojë “zogun” magjik, që do t’i tregojë se çfarë ka bërë pastruesja e tij…

Në këtë video do të shihni se si pastruesja që filmohet pa e ditur, në momentin që pronarët nuk janë në shtëpi,

zhvishet dhe rrobat e saj i fut në lavatriçe, ndërkohë që pastron vetëm me të brendshme. shiko vidoen KETU