/PRONARI I NJË BANESE KËRKON NDlHMË PËR TË IDENTIFIKUAR KRlJESËN MlSTERlOZE

PRONARI I NJË BANESE KËRKON NDlHMË PËR TË IDENTIFIKUAR KRlJESËN MlSTERlOZE

Një burrë u trondit nga ajo çfarë pa në kamerat e sigurisë; një kafshë misterioze që ecën përgjatë oborrit rreth orës 2 të mëngjesit.

Imazhi tregon kafshën, e cila ka katër këmbë dhe një bisht të gjatë që shtrihet prapa dhe përfundon në tokë.

Bishti është ajo që e bën këtë krijesë të vështirë për t’u identifikuar, pasi trupi i kafshës i ngjan një qeni.

Njeriu postoi imazhin në Imgur, duke i kërkuar anëtarëve të faqes së internetit nëse e dinin se çfarë mund të ishte.

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2017/12/11/9024087888831230823/636x382_MP4_9024087888831230823.mp4?_=3