Pronari i televizionit që u ekz ekutua sot kushëriri i familjes Reçi që u sh ua nga TËRMETlT (Foto)

  0
  309

  Vr.itet në qendër të Rrëshenit pronari i një televizioni në Lezhë, Kastriot Reçi, 47 vjeç, nga persona ende të paid entifikuar nga poIicia. Kastrio Reçi ishte pronar i “Media plus-tv” në Lezhë.

  Sipas informacioneve paraprake, Reçi është vr.arë në një lokal në pronësi të tij pranë qendrës së Rrëshenit dhe shumë pranë komisariatit të poIicisë. Dy persona dyshohet të kenë që.lluar nga makina në drejtim të Kastriot Reçit, duke e lënë të vde.kur brenda lokalit.

  Pronari i televizionit kushëri i Eduart Reçit që u sh.ua familjarisht nën rrë.noja nga tër meti i 26 nëntorit

  Pronari i televizionit “Media plus-tv” në Lezhë ishte kushëri me Eduart Reçin, biznesmenin që u sh.ua nën rrën.ojat e pallatit 6 katësh në Durrës së bashku me familjen e tij, gruan dhe dy fëmijët, nga të rmeti tr.agjik i 26 nëntorit. Më 28 nëntor, Kastriot Reçi ka ndarë një postim në rrjetin social Facebook ku shpreh ng ushëllime për nda.rjen nga jeta të kushëririt. “La mtumirë kampion! Familja që ju krijuar ishte dhe do të jetë një shembull i shkëlqyer për të gjithë ne”, shkruante Kastriot Reçi.

  PoIicia jep njoftimin e parë zyrtar për vr.asjen e pronarit të televizionit në Lezhë
  “Sot, rreth orës 11:05, në afërsi të një lokali në Rreshen, Mirditë, në rrethana ende të paqarta është v rarë me ar.më zj.arri shtetasi Kastriot Reçi, 47 vjeç

  Grupi he timor po punon për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes me qëIIim identifikimin dhe k apjen e autorit/eve.

  Shërbimet e PoIicisë të D.V.P. Lezhë, të Komisariatit të Policisë Mirditë, po krehin zonën si dhe janë ngritur pika kontroIIi për kapjen e autorit/eve”.

  Kastriot Reçi i cili mbeti i vr.arë ditën e sotme në Rrëshen, dy vite më parë kishte hu mbur edhe vëllain e tij. Gasper Reçi u vr.a në Romë të Italisë. Gasper Reci, 43 vjeç nga Rrësheni, u vr.a në banesën e tij në Via Simeri Crichi, në Tor Vergata.