December 3, 2023
Lajme

Pronari morri shqiptarin në punë, i riu e Ië pa fjaIë me atë që i thotë kur mbaron punë

Të shumtë janë emigrantët shqiptarë të cilët vuajnë për një vend punë kur mbërrijnë në vendin pritës.

Të emigruarit jashtë është shumë e vështirë, e akoma edhe më shumë qëndrueshmëria ekonomike.

Një shqiptari i cili ka disa vite që jeton në Berlin i ka ndodhur një situatë e pazakontë me një patriotin e tij.

Ai e ka marrë atë për t’i rregulluar kopshtin duke i besuar edhe heqjen e barërave të këqija, por është befasuar nga rezultati.

I riu shqiptar pasi ka marrë pagesën, i ka rrëfyer punëdhënësit se në fakt ishte mekanik dhe nuk kishte lidhje me kopshtarinë.

I indinjuar burri ka shkruar:

E thirra “mjeshtrin” e kopshtit, shqiptar ishte dhe ai dhe shih çka bërë… te.rror!

Mirepo në fund më tha jam mekanik. Shqiptar qe kishte ngel pa pune…tha jam kopshtar…pastaj doli mekanik”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *