/PROVOKOl të dashurin me shoqen e ngushtë, ja ç’bën i riu! / VIDEO

PROVOKOl të dashurin me shoqen e ngushtë, ja ç’bën i riu! / VIDEO

Një vajzë ka vendosur të testojë besnikërinë e të dashurit të saj duke e testuar me shoqen e saj të ngushtë.

Ashley vendoi të jo shë të dashurin Bart me miken e saj Alex. Kjo erdhi pas Bart kishte filluar të tregonte interes për Alex.

“Ajo është lloji i vajzës që nuk dëshiron ta lësh vetëm në një dhomë me të dashurin tënd. Ai bëri sh aka me mua duke më thënë se dëshironte të bënte një tr e she me të,”-tha Ashley në serinë e fundit të ‘To Catch a Cheater’ në YouTube.

Kamerat e fsheta ndjek Alex e cila takon Bart në një parking, ndërsa ai ishte në pushimë e drekës.

Alex i jep atij një përqafim të madh dhe nuk hu mbet kohë por fillon të f lir to jë me të.

Ajo i tha se dukej si adhurueshëm me kravatë dhe i tregon se i dashuri i saj është nd arë me të.

Mikja më e mirë e Ashley i rrëfen sesa e m ërz itur ka qenë kohët e fundit ndërsa Bart e ngushëllon duke i kërkuar që të takohen.

Të dy shkëmbejnë numrat dhe Alex i kërkon Bart që ta mbajë të fsh eh të takimin e tyre nga Ashley.

Ndërsa ai i tha se nuk kishte asnjë pro bl em që ta mbante s ek ret, ndërsa Alex shkon më tej duke i thënë atij që të merrte pizhama në rast se dëshironte të qëndronte.

Më pas Bart e kap Alex nga tr upi dhe e ngren lart. Kur Alex më në fund larg oh et Bart ka një buzëqeshje të madhe në fytyrë ndërsa e shikon të la rgohet.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/1719984.html