/“Pse po na vr.et o vëlla, çfarë të kanë bërë fëmijët e mi?”

“Pse po na vr.et o vëlla, çfarë të kanë bërë fëmijët e mi?”

Injektimi i hormoneve tek frutat e perimet është një rrezlk serioz për shqiptarët.

Sipas një investigimi të kryer së fundmi nga Top Channel, rezulton se fermerët injektojnë 4 fishin e normës së hormoneve.

Në lidhje me këtë rrezlk që po i kanoset shqiptarëve ka pasur shumë reagime, ndër to edhe aktivisti Ilir Hoxholli.

Ky i fundit nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, u ka bërë disa pyetje fermerëve.

Ai kërkon përgjigje se pse po na vr.asin me produktet e tyre, ku ndërkohë nuk u kemi bërë asgjë.

Më tej ai shton se fermerët “mashtrues”, mund t’i shpëtojnë njeriut, por jo zotit.

Postimi i plotë

Pse po na vr.isni?
E kuptoj që shumë hallkave në vendin tonë mund t’iu shmangesh, por doja të dija, ky tregtari që merr miellin e skaduar, ky fermeri që nuk le heIme pa futur, ky blegtori, ky e ky prej duarve të cilëve ne u besojme jetën, që ushqehemi, pse po na vr.et o vlla, o motër pse po më vr.et…?

Ç’të kam bërë? Po fëmijët e mi ç’të kanë bërë, ne të duam, vijmë tek ti që ti të fitosh, të rrisësh fëmijet e tu, por si të ben zemra e të me vr.asësh fëmijët? Si vllai im? Si motra ime? Ti nuk i ke parë se sa buzeqeshin dhe gëzojnë fëmijët kur ushqehen me produktet e tua, ata nuk e dinë se ti u ke përgatitur vd.ekjen.

Ata nuk e dine se ti për pak fitim më shume nuk pyet për jetën e tyre. E di që mund t’u shpëtosh çdo kontrolli, por ki frike Zotin, se Ai shikon çdo hap tëndin. A mendon se do ta shijosh atë pasuri? Ndaj mos i maIIko fëmijet e tu duke he.lmuar fëmijët e të tjerëve. Cdo ditë po na merrni njerëzit e afërm, nga kanceri, cdo ditë po degjojmë për miq e shokë qe po na i largoni prej nesh. Pashë të madhin Zot, tregoni që jeni njerëz e boll na vr.atë ne dhe fëmijët…