Pse SHQlPTARËT nuk i kap KORONAVlRUSl në Itali, be fason mjeku Skënder Brataj: Kemi lMUNlTET, sepse…(Video)

    0
    337

    Skënder Brataj, drejtor i qendrës Kombëtare të Urgj encës, nga studio e “Opinion” dha një hipotezë për arsyen e mundshme se përse Shqipëria nuk është inf ektuar ende nga kor;onav irus.

    Sipas tij mund të luaj rol fakti që shqiptarët në vitet 1950-1960, kanë kaluar një kor;onavi rus, çka mund të ketë bërë që shqiptarët të kenë fituar imunitet.

    “Në vitet 50’-60’, Shqipëria ka kaluar një infe ksion nga kor;onavi;rus, është një familje që ka Iindur që atëherë, jo sot… dhe mendohet se ne si popull të jemi dhe si të im;unizuar, ndaj dhe shqiptarët që kanë ikur në Itali në moshë të rritur, mund të jetë që janë të im;unizuar. Nuk them se është kjo me patjetër…”, u shpreh ai.