Lajme

Publikοhet videο shοkuse, Ja çfare ndοdhi në shtëpin e pΙeqve..(VIDEO)

Emri im është Camille dhe nëna ime Helena vu an te nga një sklerozë pleqërie.

Me punën që bëja nuk mund të kujdesesha për të.

Nuk e dija si ta bëja. Pra, sapo më thanë për një shtëpi shumë të besueshme të kujdesit të pleqve, menjëherë shkova për ta parë.

Me të vërtetë dukej si vendi i përsosur për nënën time. Mendova se kisha gjetur një strehim të mirë.

Por, pas disa ditësh, fillova të kisha dyshime.

Shkova për të vizituar nënën time dhe pashë që ajo kishte një sy të zi.VIDEO