/Publikohen pamjet e para të sulmit dhe djegies së sporteleve në Kalimash (Video)

Publikohen pamjet e para të sulmit dhe djegies së sporteleve në Kalimash (Video)

Janë publikuar pamjet e sulmit dhe djegies së sporteleve në tubimin e organizuar në Rrugën e Kombit në Kalimash që degjeneroi në dhunë.

Në pamje duket momenti kur kanë filluar të mblidhen protestuesit e parë e deri kur rreth 200 të tillë qëndrojnë para kordonit të policisë i cili është pozicionuar para traut dhe sporteleve ku mblidhen paratë

Janë publikuar pamjet e sulmit dhe djegies së sporteleve në tubimin e organizuar në Rrugën e Kombit në Kalimash që degjeneroi në dhunë.

Në pamje duket momenti kur kanë filluar të mblidhen protestuesit e parë e deri kur rreth 200 të tillë qëndrojnë para kordonit të policisë i cili është pozicionuar para traut dhe sporteleve ku mblidhen paratë