/Publikohen pamjet e rralla, si dukej Tirana dhe qytetarët në vitin 1955 (Foto)

Publikohen pamjet e rralla, si dukej Tirana dhe qytetarët në vitin 1955 (Foto)

Këto pamje të rralla që do shihni më poshtë vijnë nga Tirana e vitit 1955.

Fotografitë e rralla janë realizuar nga polaku Wojciech Zamecznik, ku shihen qytetarët e kryeqytetitë në përditshmërinë.