Lajme

Publikohen pamjet/ U fut të rregullonte kabullin në bodrum, ajo që gjeti aty truIIosi fare

Një ngjarje e pazakontë i ka ndodhur një burri i cili kishte shkuar në bodrumin e shtëpisë për të rregulluar një kabull që nuk furnizonte më me energji pjesën e sipërme të shtëpisë.

Kur ka vajtur atje, ai është hasur me një surprizë me të vërtetë të frikshme.

Burri nga Teksas i Shteteve të Bashkuara gjeti plot 45 gjarpërinj, të cilët ishin mbledhur përqark.

Prandaj, ai thirri një kompani në Shtetet e Bashkuara përgjegjëse për heqjen e kafshëve të rrezikshme.

Në momentin që ata kanë mbërritur kanë parë skenën, të cilën e kanë quajtur me të vërtetë të pazakontë.

Pamjet ata i kanë publikuar dhe në rrjet, ku dhe po bëjnë xhiron. shi ko vi deon me po sht KETU