/Publikoi fotot e paz akonta me vajzën se vd ekur, ajo që fshihet pas është e tm errshme

Publikoi fotot e paz akonta me vajzën se vd ekur, ajo që fshihet pas është e tm errshme

Realizoi një album fotografik me imazhet e vajzës së v dekur.
Në të vërtetë, Jeanie Ditty, një nënë 23-vjeçare nga Pennsylvania, SHBA, e cila kishte sjellë në jetë vogëlushen Macy Grace, fshihte një sekret të tm errshëm.

Sipas Huffington Post Canada, gruaja u deklarua fajtore për vd ekjen e vajzës së saj dyvjeçare.

Fillimisht gruaja kishte thënë se vajza kishte vd ekur pasi ishte m bytur me një copë banane.

Në muajin dhjetor ajo i dha lamtumirën e fundit të bijës, duke u shprehur e hldhëruar ashtu si çdo nënë në një moment të tillë.

Pas një sërë fotografish të përpunuara ku shihej me vajzën e vd ekur, hetuesit zbuluan se ajo dhe partneri i saj Zachary Keefer, 32 vjeç, ishin përgjegjës për vde kjen e vogëlushes.

Fajësia e tyre u provua nga analizat në trupin e Macy, ku kishte shenja dëmtimesh. Jeanie përmes publikimit të fotografive të montuara, synonte të fshihte vr asjen.