/Punësoi një të panjohur të shihte a e tra.dhtonte i dashuri, ajo i bën atë që s’ia priste mendja

Punësoi një të panjohur të shihte a e tra.dhtonte i dashuri, ajo i bën atë që s’ia priste mendja

Marrëdhënia në distancë mund të jetë një sfidë e vërtetë që tregon sesa mund të përballojë lidhja juaj.

Por, Alysha Bush dhe Kourbine Lee si duket nuk e kaluan dot testin. Ajo jeton në Arizona dhe ai në Kalifotni.

23-vjeçarja kishte një vit e gjysmë që jetonte në distancë nga partneri i saj dhe kishin filluar t’i lindin dyshime për besnikërinë e tij.

Për të qenë më e sigurt, ajo punësoi një vajzë që gjeti në rrjet. Detyra e Paulas ishte që të provokonte Kourbine-n dhe të raportonte tek e dashura e tij.

Paula takon një ditë të dashurin e vajzës dhe i raporton asaj:

Dola në një takim me të dhe kryem marr.ëdhënie sek.suaIe.”
Kaq iu desh Alysha-s që t’i jepte fund marr.ëdhënies së tyre. Por, mesa duke Paula kishte gënjyer sepse ai i kishte qëndruar besnik të dashurës së tij.

E pyetur në një emision se pse e gënjeu Alysha-n, ajo u përgjigj:

Nuk mendova se ajo të meritonte, kështu që e gënjeva. Duket qartë që ajo nuk të vlerëson si një njeri i mrekullueshëm dhe me vlera që je. Kështu që mendova se unë mund të kisha një shans me ty.”