/PUNËSOl një modeIe për të provuar të DASHURlN, ajo që zbuIoi e “truIIosi” fare

PUNËSOl një modeIe për të provuar të DASHURlN, ajo që zbuIoi e “truIIosi” fare

Një vajzë, e cila ishte e bindur se i da;shuri i saj ishte gati për t’i propozuar për martesë, vendosi t’i ngrejë një ku;rth për ta vënë në provë, por rezultati ishte i t merrshëm.

Duke u shfaqur në kanalin YouTube për të kapur ‘mat’ të das;hurin e saj, gruaja e paidentifikuar tha se partneri i saj ishte duke vepruar ” çu;ditshëm” dhe donte të arrinte të kuptonte sjelljet e tij.

Bjondja, e cila pretendon të jetë trashëgimtare e një dyqani ëmbëlsirash, tha: “E pashë historinë e tij të kërkimit dhe ishte një unazë.

“Unë mendoj se ai është duke vepruar çuditshëm, sepse do të më propozojë mua për martesë.”

Ajo shtoi: “Familja ime kurrë nuk e ka miratuar këtë lidhje. Shpresoj që t’i provoj atyre se e kanë gabim. ”

Pas këtij takimi, organizatorët e ku;rthit të supozuar, të cilët mburren me më shumë se 2.6 milionë ndjekës në YouTube, dërguan një modele të quajtur Sofie për të fIirtuar me njeriun që nuk dyshon, i cili ishte në një kafene gjatë pushimit të tij të punës.

E dashura e shqetësuar e pa skenën kur “burri i saj” e lejon modelen të ulet dhe pastaj fillon fIirtimin dhe shkëmbimin e llogarive të Instagram-it.

Për ‘tm;errin’ e saj, djali që dashuronte pati një vallëzim të shkurtër me modelen.

Por, u qetësua disi kur partneri i saj i tregon modeles se ai është në një m 7arrëdhënie.

Megjithatë, gjërat morën një kthesë të errët kur doli që “e dashura” që ai përmendi nuk është bjondja që shihte videon, e cila është parë pothuajse 250.000 herë, por dikush tjetër.

Djali takon të dashurën ‘e vërtetë’ kësaj radhe e cila shkoi në kafende, ndërkohë që vajza që kishte punësuar modelen pyeste e terr orizuar duke ndjekur pamjet: “Kush është ajo?”

Dhe vetëm atëherë kur ky trekëndësh i çuditshëm i dashurisë nuk mund të duket më ke;q, atëherë zbulohet se çifti në fakt ka qenë në lidhje dashurie për dy vjet dhe e dashura e tij “e vërtetë” pretendon se është sht;atzënë.

Çuditërisht, e dashura që shihte videon shp ërtheu në Iot ndërsa e kupton se partneri i saj po bën një jetë të dyf;ishtë dhe video përfundon në përballje me të.

Djali as që kërkon falje, ndërsa ajo i thotë: “Ty as nuk të vjen k;eq” dhe përfundon në sh përthime Iotësh.

https://youtube.com/watch?v=TEqgeOt6N4k%3Ffeature%3Doembed