/Punëtor për shembull: Ky djalë i ri e meriton titullin “Punëtori i vitit”!

Punëtor për shembull: Ky djalë i ri e meriton titullin “Punëtori i vitit”!

Në një rrugë periferike, në Teksas të Shteteve të Bashkuara, është fotografuar Jimmy Cox që kishte futur kokën dhe gjysmën e trupit në ujë të ndotur.

Punonjësi i Komunës kishte ndërmarr këtë veprim që ta rregullonte një tub uji që ishte plasaritur dhe nxirrte ujë,

Madje, 23-vjeçari ka qenë jashtë orarit të punës, por nuk ka hezituar që të ndihmojë një grua të cilës uji ia kishte mbuluar shtëpinë.

“Jepjani këtij njeriu çmimin për punëtorin e vitit”, është një koment që është lënë për këtë rast.