Punon bacen e shtepise,papritur shikon nje grope te madhe ne te cilen kishte…

  0
  380

  Emma James, 45 vjeçe, nga Britania e Madhe ishte duke kositur barin në kopshtin e saj kur ndodh diçka e pabesueshme. Në tokë u shfaq një gropë e thellë më tepër se 2 metra me shkallë që të çojnë në brendësi të saj, raporton Metro.co.uk.

  Gropa në kopsht u shfaq fare papritur, por arsyeja mbetet ende mister. Brenda saj gjenden disa shkallë të ndryshkura që të çojnë në brendësi, por zgavra është ende e tepër e ngushtë për të mund të kaluar në të. Emma dhe bashkëshorti i saj i janë drejtuar agjencisë ku në vitin 1984 kishin blerë shtëpinë për të ditur më tepër rreth origjinës dhe funksionit të kësaj vrime. Por ende nuk kanë marrë një përgjigje.

  The hole found by Kevin and Emma James. See Masons copy MNHOLE: A family have been left baffled after a deep hole opened up on their front lawn with rusty steps leading into the darkness. The more than two metre deep hole appeared when home owner Emma James was mowing the lawn but the cause is still a mystery.

  There are a few rusty steps steps leading down into the dark two by two feet hole which currently isn’t big enough to squeeze down. Emma, 44, and her husband Kevin, 48, even contacted the company who built the house back in 1984 with no luck of finding out what the hole leads to.
  “Duam që dikush të na shpjegojë origjinën e gropës. Duhet të ketë ndonjë projekt a diçka të shënuar diku. Nuk duam ta mbyllim pa e ditur se brenda saj mund të ketë diçka historike”, shprehen ata.