Puntoret e pastrimit gjejne nje qese te dyshimte,u habiten kur pane se cfare kishte brenda saj

  0
  703

  Nje dite disa burra qe merren me mbledhjen e mbeturinave te lagjes arritën në një vend për të bërë punen e tyre te zakonshme dhe kur ata ishin ne procesin e grumbullimit te tyre, dëgjuan disa te qara që vinin nga një qese plastike që ishte në plehra. Pasi ata ishin në gjendje të gjenin çantën nga po vinte zhurma, u habiten kur pane se cfare kishte brenda saj.

  Brenda ne qese gjendej nje mace e vogel gri, e cila ishte lënë për ‘vdekje’ dhe akoma më keq, kafsha mbante era benzine.

  Kush do të mendonte të bënte një gjë të tillë të tmerrshme për një krijesë të pafajshme? Ata e çuan kafshën në një spital dhe dukej qartë që ajo ishte nën peshë. transmeton 10gjera.com. Ne u habitem sesi mund te mbijetonte ne ate gjendje. Jo vetëm që kafsha ishte e bllokuar brenda një qeseje plehrash pa ushqim ose ujë, por ajo gjithashtu merrte fryme në tym të dëmshëm.

  Ajo tani është quajtur Miracle Maisy dhe i është dhënë një shans i dytë per te jetuar. Kotelja është duke u sheruar dhe gjithashtu pritet që ajo të gjejë një shtëpi përgjithmonë sapo të përfundojë rikuperimi i saj.Nëse dëshironi të mësoni më shumë për historinë e saj, ju lutemi kushtojini nje moment klipit te mëposhtëm. transmeton 10gjera.com.

  Çfarë mendoni për këtë histori? Lini një koment dhe mos harroni të ndani me miqtë tuaj në Facebook