/Puntorët po flinin në arë, momenti kur ju shkon ariu dhe.. (VIDEO)

Puntorët po flinin në arë, momenti kur ju shkon ariu dhe.. (VIDEO)

PO FLININ SI QINGJA, MOMENTI KUR FERMERËT ZGJOHEN TË TM ERRUAR NGA NJË ARI.

Në një video të ngarkuar nga ‘Daily Mail Video’ në llogarinë e tyre zyrtare në ‘Facebook’.

Ariu mund të shihet duke iu afruar fermerëve, të cilët janë duke fjetur livadh me lule, transmeton lajmeflesh.com.

Ngjarja mësohet të ketë ndodhur në një rajon të Rusisë.

Ndiqeni vid,eon më pos,htë për ta parë momentin në fjalë.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDailyMailVideo%2Fvideos%2F2468084183255745%2F&show_text=0&width=476