/PUSHOl nga puna dàshnoren, nuk e mendonte kurrë ha kmarrjen e saj…!!!

PUSHOl nga puna dàshnoren, nuk e mendonte kurrë ha kmarrjen e saj…!!!

Rrjetet sociale janë bërë shkak i përfundimit të martesave të ndryshme dhe historive që janë bërë virale në të gjithë botën.

Rasti më i fundit është ai i një 26-vjeçareje të quajtur Kaylea Reid, e cila pasi u nda nga i fejuari i saj në muajin mars gjeti ngushëllim tek shefi i saj.

Ai filloi që mos të ishte thjesht një shef për të, por diçka më shumë, që edhe pse ishte i martuar u shndërrua në dashnorin e saj.

Filluan që të dy të shkëmbenin foto erotike me njëri-tjetrin dhe vjen pikërisht momenti kur shefi e lë vajzën, dhe e pushon nga puna.

E acaruar nga kjo, vajza i publikon fotot erotike në rrjet, por ia shpërndau në faqen e biznesit të gruas së tij.

Mirëpo, ajo nuk e dinte se, duke qenë se ishte një biznesmen, kjo mund ta çonte shefin e saj në burg.