/PUTHl një të panjohur në kullën Eiffel, i ngeIi fiksim dhe kërkon ndihme ne Twitter, pasi e gjen zbuIon se ishte…

PUTHl një të panjohur në kullën Eiffel, i ngeIi fiksim dhe kërkon ndihme ne Twitter, pasi e gjen zbuIon se ishte…

Një adoleshente amerikane u angazhua seriozisht për të gjetur një djalë të panjohur që e pu thi në buzë

në majë të kullës Eiffel në Paris ndërsa ndodhej aty si turiste.

Studentja Juliana Corrales, nga Kalifornia apeloi në Twitter të martën pasi pub likoi videon me djalin

simpatik duke bërë thirrje t’ia gjenin atë pasi harroi t’i kërkonte numrin.

“E pu tha këtë djalë në majë të kullës Eiffel në Paris. Keqardhja më e madhe është se harrova t’i merrja numrin.

A mund të na ndihmojë Twitter për këtë?”.

Vajza kishte qenë në turne me shkollën dhe tha se të pu thte një person në kullën Eiffel pavarësisht se prindërit e saj do të mërz iteshin.