/Pyetjes se ç’mendim kanë për meshkujt shqiptarë, zviceranet HABlTlN me përgjigjet e tyre

Pyetjes se ç’mendim kanë për meshkujt shqiptarë, zviceranet HABlTlN me përgjigjet e tyre

Shqiptarët janë një ndër popujt që kanë më shumë em igr an të të shpërndarë në botë.

Por teksa shqiptarët l u fto j në çdo ditë di sk ri mi n im in, përshtatjen me zakonet e reja të vendeve të tjera, apo edhe m unge sën e gjuhës dhe traditave, sinjale pozitive vijnë nga Zvicra.

Vajzat zvicerane shprehen se meshkujt shqiptarë janë tejet të pashëm dhe se do të martoheshin me ta pa asnjë pro bl em nëse do të kishte një “ndjenjë” të fortë.

Pyetur nga gazetarja,  njëra prej tyre shprehet: Po kam shok dhe miq shqiptarë.

Ata janë shumë të bukur, dhe më pëlqejnë.

Unë nuk bëj dallime mes njerëzve. Po, po, ata shqiptarët janë shumë të bukur.

Sigurisht që do isha martuar me një shqiptar, kjo nuk përbën kurrfarë pro bl emi.

Nuk kam qenë kurrë në Shqipëri por do të doja të shkoja.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flajmtvonline%2Fvideos%2F762375510764564%2F&show_text=0&width=560