/Qamilja ka pasur pesë të d.ashur, hëngri 12 mijë eurot e vajzës sime me…’ nëna e Bleonës nuk përmbahet

Qamilja ka pasur pesë të d.ashur, hëngri 12 mijë eurot e vajzës sime me…’ nëna e Bleonës nuk përmbahet

Pasurim Mata, që është babai i Qamile Matës, njëra prej pesë vajzave të a.kuzuara nga Bukurie Mata që kanë lidhje me rr.ëmbimin e vajzës dha një tjetër pistë që nuk ishte lakuar asnjëherë deri tani.

Ai tha se Bleona Matën e rrëmbeu babai i saj biologjik, pasi Bukurie Mata kishte një lidhje jashtëmartesore. Por në emisionin ‘Pa Gjurmë’ Bukurie Mata iu përgjigj ashpër Pasurim Matës.

“Ai është një familje ndryse, ka trurin e ndryshe. Qamilja ka bërë të pa bërën. Qamilja dhe Bekimi morën lekët për vajzën time, pasi e shitën. Lekët për shitjen e vajzës sime i hëngri Pasurim Mata. Pasurimi është njeri i jo i mire, pa moraI. Pse gënjen një burrë 75-vjeç?

Qamilja një vajzë e lënë dhe përlënë ka pasur pesë dash norë. Pse nuk e kap shteti Pasurim Matën nëse ai e di ku ndodhet poshtë apo sipër fshatit. Ajo familje e ha tu rpin me bukë. Atë nuk e duan djemtë dhe vajzat e veta. Qamilja është autorja, ajo e di ku ndodhet vajza ime. E kam den.oncuar në Kukës. Pasurim Mata i del haptas, si guxon ai plak të hajë 12 mijë euro gja kun e Bleonës.