/Qëndroi një vit pa he dhur deodorant, ja se ç’i n dodhi më pas kësaj vajze të re

Qëndroi një vit pa he dhur deodorant, ja se ç’i n dodhi më pas kësaj vajze të re

Një vajzë e re ka vendosur që për një vit rresht të mos përdorte asnjë deodorant për të larguar erën e k eqe të dj ersës. Sipas “Natural Soulution Magazine”, il.açet, kequ.shqyerja, st.resi, etj, janë disa faktorë që kontribuojnë në lëshimin e erërave të k.ëqija.

Kjo 22 vjeçare nga Amerika ka insistuar se nëse mban një dietë vegane dhe të bëjë ç’të jetë e mundur që mos të str.esohet, do të largonte vet dj.ersën nga tr.upi. Pasi dëgjoi se deodorantët mund të shkaktojnë ka.ncer në g.ji, ajo i hoqi nga përdorimi.

E reja ka thënë se kur bën ndonjë udhëtim të largët, ajo përdor deodorant natyror. Mirëpo, ajo është shprehur se ndonëse duhet të hiqni dorë nga ky produkt, është më mirë të blini një deodorant me bimë natyrore për të larguar erën e k.eqe.