/Qeni bën sjellje të çuditshme pak para se të binte tërmeti, PAMJET bëhen virale (Video)

Qeni bën sjellje të çuditshme pak para se të binte tërmeti, PAMJET bëhen virale (Video)

Një video e një qeni po qarkullon në rrjete sociale.

Kafsha bën sjellje të çuditshme pak para se të ndodhë tërmeti tragjik në Turqi.

E lehura e tij duket sikur i kërkon banorëve të largohen nga aty.

E njëjta gjë dhe me zogjtë. Një tjetër video virale tregon një tuf zogjsh që fluturojnë rrëmbyeshëm nëpër qiell.