Qeni i saj fillon të sillet çuditshëm dhe vajza e shoqëron me vrap nga pas. Por kur arrin tek liqeni bëjnë zbulimin e papritur!

  0
  371

  Një grua e re në Gjeorgji vuri re se qeni i saj pit bull filloi te vepronte ne menyre te cuditshme,jashte karakterit te tij,dhe vendosi ta lere jashte per te pare se cpo ndodhte. Qeni shkoi drejt liqenit te vogel, ku gjeti dikë që kishte nevojë për ndihmë.

  Më 6 shkurt, Abby Leathers, nga Lawrenceville, tregoi për Instagram se ajo kishte bërë një filxhan çaj atë mëngjes para se të shihte një episod të Batman-it, “siç bëjnë shumica e 28 vjeçarëve”.

  Megjithatë, gjithçka u ndërpre nga pit bull-i i saj 5-vjeçar, Bruce.

  “Bruce u ul në derën e derës duke rënkuar dhe nuhatur, gjë që e kam menduar të çuditshme dhe të bezdisshme, pasi zakonisht del jashtë”, shkruante ajo.

  “Ai filloi te gervishe dritaren dhe unë i thoja ‘Bruce, ndalu, jemi me qira ne këtë vend,’” tha Leathers për sjelljen e çuditshme të Bruce tek AJC.com. “Ai vazhdonte të gervishte, duke nuhatur poshte deres. Pastaj ai filloi te lehte, ai kurrë nuk leh, kështu qe un po kuptoja se diçka po ndodhte. ”

  Kur ajo hapi derën, Bruce u kthye në anën e djathtë të shtëpisë sime drejt liqenit të vogël.

  Pasi arritën në pellg, ajo e kuptoi arsyen për sjelljen e çuditshme të Bruces. Ne liqen qendronte një grua gjysmë e zhveshur.

  Pasi lidhi Brucen ne një pemë aty pranë, Leathers u perpoq te merrte një batanije dhe një mantel për gruan.

  “Ajo dridhej, dukej e hutuar dhe e frikësuar,”

  Kur Leathers u përpoq të komunikonte me gruan, ajo nuk mund ta kuptonte gjuhën në të cilën fliste gruaja ,nuk ishte as në gjendje të kuptonte “emrin e saj,vendin ku jetonte ose ndonjë gjë tjeter te vlefshme”.

  Ajo mendonte se gruaja ishte e shurdhër pasi ajo ‘vazhdonte të bente me shenje drejt veshëve të saj’.

  Menjëherë Leathers thirri policinë, te cilet erdhen me tre ndihmës mjekë.

  Familja e gruas erdhi menjehere per ta identifikuar.Ata i thanë Leathers se gruaja fliste me nje dialekt etiopian të quajtur Amharik. Ata gjithashtu falënderuan Leathers për shpëtimin e gruas.

  Por Lathers tha se kjo ishte merite e Bruce.

  “Pa Brucen, unë kurrë nuk do të kuptoja se kjo grua ishte atje,”. “Po të mos kisha shkuar atje, nuk e di se çfarë do të kishte ndodhur. Nuk e di nëse ajo dinte të notonte. Ajo mund të ishte mbytur. ”

  Leathers gjithashtu shpresonte se duke degjuar kete histori,njerëzit do ti shihnin ndryshe qente e vegjël,pit bull.