Qeni parandjeu qe shoferi do bente aksident, por ai nuk e dëgjoi (Video)

    0
    455

    Një aksident komunikacioni në Rusi është shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale, por këtë herë aksidenti nuk është fokusi kryesor.

    Një vozitës makine është bllokuar vazhdimisht nga një qen, duke ia bërë “të vështirë” lëvizjen. Por në fakt, me sa duket qeni kishte një “mesazh” për të.

    Kjo pasi që, menjëherë pasi injoron qenin dhe i shmanget atij, vozitësi, siç edhe mund të shihet në video, pëson aksident.