/Qenin ia morën në oborr të shtëpisë, vogëIushi shqiptar rrëqeth: Më ndihmoni ta gjej se jam i sëmurë, ai ishte shoku im!

Qenin ia morën në oborr të shtëpisë, vogëIushi shqiptar rrëqeth: Më ndihmoni ta gjej se jam i sëmurë, ai ishte shoku im!

Një qytetar ka shkruar në redaksinë JOQ Albania se i ka humbur një qen i racës Rottweiler .

Ai shprehet se qenin ia kanë marrë mëngjesin e sotëm në oborr në zonën e quajtur “Lagjia e Re” në Korçë.

Gjithashtu ai ka shtuar se ishte shumë i lidhur me qenin dhe pasi e kanë kërkuar në çdo vend nuk kanë arritur ta gjejnë.

Djali quhet Leo dhe është shumë i lidhur me qenin, ndaj për këtë arsye kërkohet medoemos gjetja e tij

Madje për këtë është vendosur edhe një shpërblim për këdo që e gjen.

Siç shihet edhe nga fotot, ai është inv alid dhe ndodhet në karrocë, gjë që ia shton edhe më tepër ndjeshmërinë.