/Qeshni me lot/ Olsi Bylyku tregon si qëndron e vërteta me spanjollët (VIDEO EPIKE)

Qeshni me lot/ Olsi Bylyku tregon si qëndron e vërteta me spanjollët (VIDEO EPIKE)

Video ku Mihal Kokëdhima, pronari i një restoranti në Porto Palermo, terr orizoi turistët spanjollë u bë virale në rrjetet sociale. Ai th.eu xhamin e një automjeti me gr.ushte dhe rreth 3 km qëndroi mbi kofjon e makinës në ecje. Arsyeja, pasi turistët ikën pa paguar pasi nuk iu pëlqeu ushiqimi

Shumë meme dhe video epike u shpërndanë në rrjet lidhur me këtë ngjarje. Një video epike ka realizuar dhe komediani i mirënjohur Olsi Bylyku.

Shikoni videon për të kuptuar sesi qëndron e vërteta me turistët spanjollë sipas tij.

Shiko videon ketu