/Qeveria e Turqisë publikon pamjet ku tregohen objekte jashtëtokësore

Qeveria e Turqisë publikon pamjet ku tregohen objekte jashtëtokësore

Në historinë e asaj që quhet ufologji, është e njohur teoria e Dr. Roger Leir, një kirurg në Kaliforni. Ai ishte një nga ata njerëz që shfaqeshin nga televizioni në televizion, duke folur për implantet e huaja, dhe ai ka pohuar gjatë se ka zbuluar prova të “eksperimentimit jo tokësor ndaj njeriut”.
Ai, megjithatë, ndihmoi në popullarizimin e diçkaje, e cila u analizua nga ekspertë të cilët konfirmuan se videoja nuk ishte falsifikuar: është një pjesë e qartë e videos që me sa duket kapi një UFO në kamera, transmeton lajmi.net.

Disa dëshmitarë në një fshat në Turqi gjithashtu mund të konfirmojnë se e kanë parë atë dhe qeveria, e sponsorizuar nga Bordi Kërkimor Shkencor dhe Teknologjik i Turqisë, e ka analizuar atë.

Rezultatet ishin se, pamjet tregojnë se UFO-ja nuk u prodhua me animacione kompjuterike, efekte speciale video ose imazhe ose modele të ri-krijuar në studio: pamjet janë krejtësisht të vërteta, dikush i ka regjistruar ato.

Megjithatë, përmes ekzaminimit të videove, Bordi Kërkimor Shkencor dhe Teknologjik i Turqisë konkludoi se ishin më shumë se 2 objekte në pamje të mundësuar.

Ata ishin në gjendje të përcaktojnë se reflektimet e dritës mbi objektet ishin shkaktuar nga hëna, dhe nganjëherë prodhoheshin nga burime të tjera të dritës. /Lajmi.net/